Informatieavond dinsdag 18 december

Het lijkt zo normaal lekker slapen, maar één op de drie Nederlanders kampt met slaapproblemen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van essentiële oliën een positief effect heeft op de slaapkwaliteit. Kom op dinsdagavond 18 december langs bij de informatieavond waarin duidelijk wordt gemaakt hoe je dit cadeautje van moeder natuur kan inzetten om tot rust te komen en overprikkeling tegen te gaan.


Meer informatie

Introductie

Zeg maar Gerrie

Mijn naam is Gerrie Schoutsen. Al jaren ben ik werkzaam als rijschoolhouder. Door dit zittende beroep kreeg ik te maken met flinke gezondheidsklachten.

Ik kwam in het medische circuit terecht, maar na een aantal jaren kon ik concluderen dat de reguliere gezondheidszorg niet veel voor mij kon betekenen.

Om die reden ben ik zelf op onderzoek uitgegaan o.a. door veel te gaan lezen en diverse alternatieve therapieën en behandelwijze uit te proberen. De resultaten waren verbluffend. Hierdoor voelde ik een enorme drang om me meer toe te gaan leggen op alternatieve manieren van genezing om het welzijn van mezelf maar ook van anderen te kunnen verbeteren.

Inmiddels heb ik de volgende opleidingen gevolgd: HBO phychosociale basiskennis, voetreflex-therapie, shiatsu, perma- cultuur, Qure of Energetic Connections en hypnose therapie.

Gerrie Schoutsen

Ervaringen van cliëntenLees alle ervaringen

Het beste moment om te veranderen is nu

Neem contact op voor meer informatie
Afspraak maken Contact